Befejezte a kérdőív 0% százalékát
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

EKF kérdőív egyetemistáknak

Jelen felmérésünk az Európai Kulturális Fővárosa (EKF) pályázati javaslatnak és a Bidbook előkészítésnek részét képezi. A Veszprémi EKF pályázat előkészítő és bemutatócsapat nevében szeretnénk megtudni, hogy látod Te a várost, és hogy éled itt az életed. Az eredmények hozzásegítenek ahhoz, hogy a városi és a Balaton-felvidéki régió fejlesztésénél figyelembe vegyük az egyetemisták igényét és véleményt is annak érdekében, hogy a fiatalok Veszprémben maradjanak, és egész évben élvezzék a város és régió által szervezett programokat.

Köszönjük, hogy kiadta az alkalmazást. 8 perc, hogy hozzájáruljon a kutatás sikeréhez.

Dr. Kővári Edit és Dr. Raffay Ágnes

21 kérdés található ebben a kérdőívben.
Ez a kérdőív névtelen

A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmilyen Önnel kapcsolatos azonosító információt, csak akkor, ha kimondottan ilyen adatra vonatkozó kérdésre válaszol a kérdőívben.

Ha hozzáférési kóddal éri el a kérdőívet, akkor ezt a kódot a válaszoktól elkülönítetten kezeljük. A hozzáférési kódot külön adatbázisban tároljuk, és csak módosítjuk itt, hogy a kitöltése befejeződött, illetve még nem fejeződött be. A hozzáférési kód semmilyen módon sem kapcsolható össze a kérdőív kérdéseire adott válaszokkal.