Befejezte a kérdőív 0% százalékát
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

A Pannon Egyetem közösségének életminősége és kulturális attitűdje

Tisztelt Válaszadó!

 

A Pannon Egyetemen működő kutatócsoport kérdőíves megkérdezést végez az egyetemi közösség körében. A három évig zajló kutatás célja, hogy felmérje a Pannon Egyetem közösségének (hallgató, oktató és nem oktató munkatárs) életminőségét, helyi identitását, kulturális és érzelmi intelligenciáját, valamint szabadidős tevékenységeit.

 

A kérdőív GDPR előírásoknak megfelelően anonim. Amennyiben a kitöltés végén megadja e-mail címét, tájékoztatót küldünk a feldolgozott eredményekről.   

 

Néhány technikai információ:

 

  • Egy jó és hiteles munkához idő kell, ezért erre a kérdőívre kb. 25 percet kérünk az idejéből.
  • A csillaggal jelölt kérdések kitöltése kötelező.
  • Mivel a kutatási eredmények kiindulási alapként is szolgálnak a Veszprém és környéki életminőség javításához, ezért fontos az Ön őszinte véleménye.
  • Amikor elkezdi a kérdőívet, kérjük, töltsön ki minden részt: a félbehagyott kérdőívet nem tudja újra megnyitni, 20 perc folyamatos inaktivitás esetén a rendszer lezár és nem ment.

 

Segítségét és együttműködését ezúton is köszönjük!

Kérdés esetén kérem, keresse Dr. Kővári Editet: kovari.edit@gtk.uni-pannon.hu

 

Üdvözlettel,

a Kutatócsoport tagjai

49 kérdés található ebben a kérdőívben.