0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Tudásmenedzsment és a feltörekvő technológiák

Kiemelkedő jelentőségű kutatáshoz szeretném az Ön segítségét kérni, amely a Pannon Egyetem Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola keretein belül kerül megvalósításra.

Kutatásom középpontjában a tudásmenedzsment és a feltörekvő technológiák vizsgálata áll. Célom, hogy feltárjam a tudásmenedzsment helyzetét a különböző szervezeteknél, valamint a feltörekvő technológiák hatását a tudásmenedzsmentre. 

Magyarországon elsőként végzek ilyen jellegű kutatást.

Kérem, hogy a kérdőív kitöltésével járuljon hozzá a PhD kutatásom sikerességéhez! 
(A tapasztalatok alapján kb. 10 perc alatt lehet a kérdéseket megválaszolni.)

Köszönettel:
 

Tóth Erika Viktória – PhD hallgató
Pannon Egyetem, Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola

20 kérdés található ebben a kérdőívben.
Ez a kérdőív névtelen

A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmilyen Önnel kapcsolatos azonosító információt, csak akkor, ha kimondottan ilyen adatra vonatkozó kérdésre válaszol a kérdőívben.

If you used an identifying access code to access this survey, please rest assured that this code will not be stored together with your responses. It is managed in a separate database and will only be updated to indicate whether you did (or did not) complete this survey. There is no way of matching identification access codes with survey responses.