0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Generációváltás - Előd/Átadó

logo

 

Kedves Kitöltő!

Célunk ezzel a felméréssel, hogy fel tudjuk hívni a figyelmet a családi vállalkozások generációváltással kapcsolatos legnagyobb kihívásaira.

A beérkező válaszokat a Pannon Egyetem dolgozza fel, az elkészült elemzéseket a Generációk Partnere Kft. a generációváltás témában készülő könyvéhez használja majd fel.
 

generaciokpartnere_konyv_latvanyterv3-300h.png


A kérdőív anonim.

Amennyiben szeretné megkapni a kutatás összesített eredményét, akkor kérjük, a kérdőív végén adja meg az email címét, ahova elküldhetjük azt. Az első 50 email címet megadó kitöltőt megajándékozzuk a – még előkészületben lévő – Generációváltás a családi vállalkozásokban című könyvvel.

 

Kitöltési útmutató

A kérdések összeállításánál törekedtünk arra, hogy minél több élethelyzetet lefedjen. Amennyiben egy kérdés mégsem releváns Önre nézve, nem tudja a választ, vagy nem szeretne válaszolni, hagyja ki és lépjen a következő kérdésre.

A megfogalmazott kérdések alapvetően az elődnek szólnak. Az ő nevükben más is válaszolhat rájuk, azonban azt feltételezzük, hogy személyes jellegük miatt ez nem egyszerű feladat, torzíthatja a kialakult képet.

A kérdőív kitöltése csupán 3-5 percet vesz igénybe.

 

Kérjük, legyen partnerünk ebben a küldetésben, hogy minél teljesebb legyen ez a kép!

Köszönjük, hogy időt szán erre a fontos témára!