0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

NAWA - A TUDOMÁNYOS ISMERETEK ALKALMAZÁSA ÜZLETI CÉLOK ÉRDEKÉBEN - TURISZTIKAI VÁLLALKOZÓI KÉRDŐÍV

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Jelen kutatás a Felsőoktatási Csereprogramért felelős Lengyel Nemzeti Ügynökség (NAWA) finanszírozásából valósul meg. A felmérés során azt vizsgájuk, hogy a tudományos ismeretek és szakértelem hogyan használható fel turizmussal foglalkozó vállalkozások és intézmények esetén. A kérdőív a turisztikai vállalkozások véleményére és a szakértői igényeinek felmérésére irányul.

A kérdőív kitöltése 7 percet vesz igénybe. A kutatásban való részvétel önkéntes, válaszait bizalmasan kezeljük.

Válaszait előre is köszönjük! Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Veszprém 

20 kérdés található ebben a kérdőívben.
Ez a kérdőív névtelen

A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmilyen Önnel kapcsolatos azonosító információt, csak akkor, ha kimondottan ilyen adatra vonatkozó kérdésre válaszol a kérdőívben.

Ha azonosító kitöltésjelszót használt ennek a kérdőívnek az eléréséhez, megnyugodhat, hogy ezt a kitöltésjelszót a válaszoktól elkülönítetten kezeljük. A kitöltésjelszót külön adatbázisban tároljuk, és csak azt jelzi, hogy a kitöltése befejeződött ill. még nem fejeződött be. A kitöltésjelszó semmilyen módon sem kapcsolható össze a kérdőív kérdéseire adott válaszokkal.