Befejezte a kérdőív 0% százalékát
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Zalaegerszeg imázskutatás - lakossági kérdőív

 Lakossági kérdőív 
Tisztelt Látogató! 

Zalaegerszeg városának megbízásából a veszprémi székhelyű Pannon Egyetem 2015 tavaszán felmérést végez Zalaegerszeg és környékének ismertségéről és imázsáról. A kutatás részét képezi a lakosság körében történő megkérdezés. Kérjük, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével Ön is segítse munkánkat. A kérdőív kitöltése anonim, az eredményeket összevontan kezeljük. A kérdőív kitöltése kb. 20 percet vesz igénybe. 

Néhány fontos információ a kérdőív kitöltéséhez: 
  • A csillaggal jelölt kérdésekre kötelező a válaszadás. 
  • Külön jelöltük, ahol több válasz adható.
Válaszát ezúton is köszönjük! 
Pannon Egyetem munkatársai

28 kérdés található ebben a kérdőívben.
Ez a kérdőív névtelen

A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmilyen Önnel kapcsolatos azonosító információt, csak akkor, ha kimondottan ilyen adatra vonatkozó kérdésre válaszol a kérdőívben.

Ha hozzáférési kóddal éri el a kérdőívet, akkor ezt a kódot a válaszoktól elkülönítetten kezeljük. A hozzáférési kódot külön adatbázisban tároljuk, és csak módosítjuk itt, hogy a kitöltése befejeződött, illetve még nem fejeződött be. A hozzáférési kód semmilyen módon sem kapcsolható össze a kérdőív kérdéseire adott válaszokkal.