Befejezte a kérdőív 0% százalékát
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

VESZPRÉ-MI

Kedves Kitöltő,

Köszönjük az érdeklődését és segítségét!

Kérjük, a kérdőívet akkor töltse ki, ha Ön elmúlt 18 éves és állandó vagy ideiglenes lakhelye Veszprém (Veszprém, Jutaspuszta, Szabadságpuszta, Gyulafirátót vagy Kádárta).

A kérdőív teljesen anonim, kb. 5 percet vesz igénybe. Az eredményeket kutatási célra és Veszprém hatékony városmarketing tevékenységének továbbfejlesztésére használjuk fel, amelyről a város lakossága is visszajelzést kap.
Észrevételeit és kérdéseit a következő elérhetőségen szívesen fogadjuk: marketing@veszpreminfo.hu
 


Kitöltési útmutató
 
• Kérjük a kérdőívet egyedül és nyugodt körülmények között töltse ki.
• Kérjük, válaszoljon minden kérdésre. Jelölje meg (karikázza be) azt a számot, amely legjobban kifejezi, hogy mennyire ért egyet az adott állítással. Nincsenek helyes vagy helytelen válaszok.
• Dolgozzon gyorsan és ne gondolkozzon sokáig az állítások jelentésén.
• Próbálja meg minél pontosabban megválaszolni a kérdéseket.
• Hét lehetséges válasz közül választhat: az 1-es azt jelzi, hogy egyáltalán nem ért egyet az állítással, a 7-es pedig azt, hogy teljesen egyetért. 
   
9 kérdés található ebben a kérdőívben.
Ez a kérdőív névtelen

A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmilyen Önnel kapcsolatos azonosító információt, csak akkor, ha kimondottan ilyen adatra vonatkozó kérdésre válaszol a kérdőívben.

Ha hozzáférési kóddal éri el a kérdőívet, akkor ezt a kódot a válaszoktól elkülönítetten kezeljük. A hozzáférési kódot külön adatbázisban tároljuk, és csak módosítjuk itt, hogy a kitöltése befejeződött, illetve még nem fejeződött be. A hozzáférési kód semmilyen módon sem kapcsolható össze a kérdőív kérdéseire adott válaszokkal.