Befejezte a kérdőív 0% százalékát
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

TEIQue

Kedves Kitöltő,

Köszönjük, hogy megtisztelt bizalmával.

A TEIQue 1.5 érzelmi inteligencia tesztet professzor K.V. Petrides a University College London, London Psychometric Laboratory vezetője készítette 2001-ben, és azóta több mint 20 országban használják.
 
A tesz 4 területet mérve (jól-lét, önuralom, érzelmesség és társas hajlam) átfogó képet ad az egyén személyiségalapú érzelmi intelligenciájáról.  A tesz, amely 153 állításból áll és kitöltése kb. 25 percet vesz igénybe, a magyar validálás része. 

Útmutató      Kérjük a kérdőívet egyedül és nyugodt körülmények között töltse ki.
  1. Kérjük válaszoljon minden kérdésre. Karikázza be azt a számot, amely legjobban kifejezi, hogy mennyire ért egyet az adott állítással. Nincsenek helyes vagy helytelen válaszok.
  2.   Dolgozzon gyorsan, és ne gondolkozzon sokáig az állítások jelentésén.
  3.   Próbálja meg minél pontosabban megválaszolni a kérdéseket.
  4.   Hét lehetséges válasz közül választhat: az 1-es azt jelzi, hogy egyáltalán nem ért egyet az állítással, a 7-es pedig azt, hogy teljesen egyetért. 
    Nagyon köszönjük érdeklődését és hogy időt fordít a kérdőív kitöltésére
Amennyiben a későbbiek folyamán szeretné megtekinteni a kiértékelési eredményét, kérjük adja meg az alábbi, rendszer által generált kódot az utolsó kérdésben:
13 kérdés található ebben a kérdőívben.
Ez a kérdőív névtelen

A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmilyen Önnel kapcsolatos azonosító információt, csak akkor, ha kimondottan ilyen adatra vonatkozó kérdésre válaszol a kérdőívben.

Ha hozzáférési kóddal éri el a kérdőívet, akkor ezt a kódot a válaszoktól elkülönítetten kezeljük. A hozzáférési kódot külön adatbázisban tároljuk, és csak módosítjuk itt, hogy a kitöltése befejeződött, illetve még nem fejeződött be. A hozzáférési kód semmilyen módon sem kapcsolható össze a kérdőív kérdéseire adott válaszokkal.